Volg ons

Streetwise

Een nieuwe aanjager voor het centrum van Geleen

Meteen aanmelden

Sittard-Geleen
Stichting Streetwise is door de gemeente Sittard-Geleen ingeschakeld om de leegstand in het centrum van Geleen te bestrijden.

Het is de bedoeling om in samenwerking met alle betrokken partijen te zorgen voor invulling van leegstaande winkelruimten.  Op die manier is het mogelijk meer levendigheid en reuring te creëren. 

Het Geleense centrumgebied vraagt om innovatief ondernemerschap, om daarmee toekomstbestendig te kunnen zijn. De ondernemer 3.0 zal rekening moeten houden met aspecten als duurzaamheid, kwaliteit en veranderende klantbehoeften. Verder moet hij blijvend vernieuwend zijn om succesvol te worden en te blijven.

Om in ieder geval een kansrijke start te onderzoeken, begeleidt Streetwise startende en bestaande ondernemers met al hun vestigingsvragen. Ook u kunt hier gebruik van maken. Kent u daarnaast een ondernemer met vestigings- of verhuisplannen, dan kunt u gebruik maken van deze diensten van Streetwise. De advisering en begeleiding door de stichting is kosteloos

Stichting Streetwise heeft een opdracht gekregen tot het einde van het jaar (met een optie tot verlenging).

Eerder boekte zij in de regio Parkstad al het nodige succes!

Interesse?

Na invulling en verzending van het intakeformulier op de website van Streetwise wordt met u contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken