Volg ons
     

LAATSTE NIEUWS

Interesse in een kraam of grondplek met Koningsdag? Schrijf u NU in!

Smeets Buitenmarkten is ook dit jaar verantwoordelijk voor de braderie die zal plaatsvinden tijdens Koningsdag (op zaterdag 27 aprik) én Doe Dag (op zondag 7 juli). U kunt zich voor beide braderieën inschrijven.

Als lid van onze coöperatie kunt u tegen gereduceerd tarief een kraam of grondplek reserveren.

Kosten:

 • Kraam (met dekzeil) - € 35,- incl. BTW (i.p.v. € 60,- incl. BTW)

 • Grondplek van 4 meter - € 20,- incl. BTW (i.p.v. € 50,- incl. BTW)

Schrijf u NU in via onderstaande inschrijfformulier.

Inschrijfformulier Koningsdag

        

Nieuw bestuur

Tijdens de Algemene Ledenvergadering/ Nieuwsjaarsborrel van 10 januari j.l. is Betsy Kenter gekozen tot bestuurslid van de Coöperatie Centrummanagement Geleen U.A.. Betsy is als mede-eigenaar van Kootjes Bloemenshop al ruim 30 jaar onderneemster in het centrum van Geleen

Door de toetreding van Betsy bestaat het bestuur van de coöperatie met ingang van 10 januari 2024 uit:

 • Maurice Nelissen (voorzitter)

 • Raymond Keulers (penningmeester)

 • Harold Gubbels (secretaris)

 • Joey Jay Bol (bestuurslid)

 • Betsy Kenter (bestuurslid)

 


MKB Green Deal

Loop je als ondernemer ook tegen extreem hoge energie- en grondstofprijzen aan, kun je geen personeel vinden of stel je jezelf de vraag: hoe toekomstbestendig en duurzaam is mijn bedrijf?

MKB Green Deal is er speciaal om jou als ondernemer een ondersteuningspakket te bieden bij voor het toekomstbestendig en duurzaam maken van jouw onderneming zodat je deze uitdagingen straks het hoofd kunt bieden. Het ondersteuningspakket bestaat uit een modulaire aanpak, de begeleiding van experts en een financiële tegemoetkoming in de vorm van een voucher.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Meld je dan aan voor een track naar keuze of schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst.

MEER INFO